Hírek » Válogatott

Kovács László szerint ideje rettegni Kovács Katitól

2015-10-14
A háromszoros olimpiai bajnoknő két hétre költözött Szegedre, hogy együtt készülhessen Kárász Annával és edzőjével, Kovács Lászlóval.
2283_kovacs_karasz.jpg
 Kovács Kati (balra) és Kárász Anna együtt eveztek az őszi alapozás alatt

A lányoktól kellő távolságból diktálta a keddi edzésadagot Kovács László, a szegedi kajakosok szakvezetője, mert attól tartott, ha meghallják, mekkora az előírt mennyiség, megkövezik.

"Amióta az olimpiai bajnoknő Kovács Katalin együtt edz világ- és Európa-bajnok tanítványommal, Kárász Annával, csak hüledezek, micsoda remek időket mennek a vízen, bár csak alapozunk" – mondta Kovács mester.

"A 39 éves Kati személyében Messiás érkezett a Maty-érre. Erős, motivált, ezért figyelmeztetem a magyar női mezőnyt, jó lesz rettegni miatta a jövő évi olimpiai válogatók előtt."

A húzódzkodógyakorlat közben az edző jelezte, úgy erőlködjenek, hogy karikákat lássanak, mire Anna és Kati visszaszólt: már megpillantották a riói öt karikát…

"Még nem beszéltünk arról, hogy a jövő évi válogatókon kipróbálunk egy Kovács, Kárász kettőst, de a mi sportágunkban semmi sem kizárt – tette hozzá. – Mivel a fiataljaim sem akarnak elmaradni, kölcsönösen húzzák egymást előre. November elején mi Floridába megyünk edzőtáborozni, Kati Sevillába, ám december elején ismét velünk készül majd Szegeden."

Forrás: BorsOnline

Hozzászólások: