Blog » Vajda Attila

Vajda-blog: már kocogni is elkezdhetett az olimpiai bajnok

2015-02-10
Az ősszel trombózissal kórházban kezelt Vajda Attila formáján meg sem látszanak a betegség nyomai. Márciusban már meleg vizes edzőtáborba vonul, hogy válogatott csapattársaival felkészüljön a 2015-ös idényre.
2216_vajda_attila.jpg
 Vajda Attila a segítségével megalkotott Vajda Nova 1000-esben, melyet most nálunk is kipróbálhattok

"Pénteken voltam kontrollvizsgálaton, ahol szerencsére azt mondták, megfelelően javul az állapotom, így az eddig végzett úszó és kondiedzések mellett a héten már a kocogást is elkezdhettem."

"Szerencsére az állóképességet nem csak futással lehet karbantartani, hanem úszással és kerékpározással is. Összességében úgy érzem még a sérülés ellenére is elég jó formában vagyok, hiszen mivel sokkal több figyelmet szenteltem ezeknek a kiegészítő sportoknak, így az időereményeim jelentősen javultak is bennük."

"Azonban minden a vízen dől majd el. Ott látom majd meg, hogy fogom bírni a hosszú evezéseket, mennyire áll össze maga a mozgás, hiszen ott kell igazán jó formában lenni."

"Március 1-jén utazunk majd el a szegedi csapatommal és még néhány válogatott kenussal a jól bevált portugáliai edzőtáborba négy hétre, ami ugyan nem sok, de az alapozó munka elvégzésére elég kell, hogy legyen."

"Vécsi Viktor mellett nemrég a korábbi világbajnok kenus, Boldizsár Gáspár és az EDF-DÉMÁSZ szakmai vezetője, Sík Márton is csatlakozott a felkészítőim közé. Úgy éreztem ugyanis, hogy az idei kvalifikációhoz feltétlen szükség van arra, hogy közösen változtassunk az edzésmódszereken, kilépjek a megszokott komfortzónámból. Csak így érhetem el a célomat vagyis, hogy Athén és Peking után harmadszorra is felállhassak az olimpiai dobogóra."

Attila segítségével alkotta meg a Vajda hajógyártó cég az új Nova 1000-es modelljét, melyet nálunk is kipróbálhattok a Római-part 35-36-ban!

Hozzászólások: