Blog » Vajda Attila
2015-02-10

Az ősszel trombózissal kórházban kezelt Vajda Attila formáján meg sem látszanak a betegség nyomai. Márciusban már meleg vizes edzőtáborba vonul, hogy válogatott csapattársaival felkészüljön a 2015-ös idényre.

2014-05-09

Közeleg a szegedi világkupa, a szezon első erőpróbája, ideje összegeznem a mögöttem hagyott heteket, az ott elvégzett munkát. A Maty-éren tesztem magam, de mit lehet tudni, hazai közönség előtt elkaphat a harci szellem…

2014-02-14

Lassan a végére érünk az őszi-téli felkészülési időszaknak, és lassan elindulunk a megszokott melegvizes edzőtáborunkba: március elején hat hétre Portugáliába utazom. Célom a szezonra változatlan: az ezer és az ötezer egyesé a prioritás. Én már csak ilyen vagyok, és bevált dolgokon amúgy sem szerencsés változtatni. Márpedig ezek nekem beváltak. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle, mit hoz az élet.

2013-08-21

Közeledünk az év legfontosabb kajak-kenus eseményéhez, a duisburgi világbajnoksághoz. A felkészülésünk a célegyenesbe fordult, ilyenkor már egyre többször és konkrétabban gondolok az előttem álló feladatra, és a kitűzött célokra, ami nem más, mint két vb-érem.

2013-05-16

Jól sikerült világkupán vagyok túl, a szegedi vk-n ezer méteren egyesben második lettem, majd a záró napon ötezer méteren győztem. Örülök az eredményeimnek, még inkább annak, hogy meg tudtam valósítani a versennyel kapcsolatosan előre megfogalmazott elképzeléseimet, és ehhez voltak megfelelő fizikai alapjaim, amit a felkészülés eddigi szakaszában gyűjtöttem.