Blog » Benedek Dalma
2011-08-05

Stílusosan fogalmazva, lassan megindítjuk a finist, ami a szegedi világbajnokságra való felkészülést illeti. Még két teljes hetünk van a kemény munkából, aztán egy pár lazább nap következik, majd végre elérkezik a várva-várt hazai verseny!

2011-06-23

Legjobb idővel jutottunk be a döntőbe, ami azért adott némi okot a bizakodásra. Nagyon szerettük volna megnyerni ezt a számot, de a sors valahogy ezt nem akarta. Ez a négyes ezüst nekem az ötödik a sorban, szemben a nulla arannyal, így érthető, hogy egy kicsit csalódott voltam a futam után.

2011-05-16

Majd jött a csattanás, a villanó fehér fény, ahogy beütöttem a fejem az ablakba, és a feleszmélés, hogy életben vagyok, és nem fáj semmim. Ezután volt még egy kemény pillanat, amikor megkérdeztem, hogy mindenki jól van-e, és Nóri nem válaszolt.

2011-04-13

Letudtuk az öthetes sevillai edzőtábort, most a héten ideiglenes állomáshelyünkön, a Gubacsi hídnál lévő csepeli MTK-telepen készültünk, hogy utána lényegében a vb-ig leköltözzünk Szolnokra, állandó bázisunkra. Nagyon fontos év áll előttünk, sajnos a felkészülésem legutóbbi szakasza önhibámon kívül nem a legjobban sikerült.

2011-02-08

Dunavarsányból jelentkezem. Ez a kéthetes edzőtáborunk utolsó napja, reményeink szerint egy kicsit könnyített programmal. Ami az eddigieket illeti, minden napos úszás és rengeteg súlyzós edzés boldogította kis csapatunkat. A futásokat sajnos most hanyagoljuk, mivel elég hideg van, bevallom, hiányzik is rendesen.