Blogok
Benedek Dalma blogja
2014-07-25

Nagyon rosszul kezdődött ez az Európa-bajnokság.

2014-05-26

A hétfői szünnapomat követően kedden folytattam a felkészülést a szezonra, mindenek előtt a jövő hétvégi első válogatóra. Túljutottunk a szegedi világkupán, ahol két olimpiai számban – 500 méteren egyesben és négyesben – két győzelmet arattam.

Kovács Kati blogja
Kozák Danusa blogja
2011-08-05

Stílusosan fogalmazva, lassan megindítjuk a finist, ami a szegedi világbajnokságra való felkészülést illeti. Még két teljes hetünk van a kemény munkából, aztán egy pár lazább nap következik, majd végre elérkezik a várva-várt hazai verseny!

2011-06-23

Legjobb idővel jutottunk be a döntőbe, ami azért adott némi okot a bizakodásra. Nagyon szerettük volna megnyerni ezt a számot, de a sors valahogy ezt nem akarta. Ez a négyes ezüst nekem az ötödik a sorban, szemben a nulla arannyal, így érthető, hogy egy kicsit csalódott voltam a futam után.

Vajda Attila blogja
2015-02-10

Az ősszel trombózissal kórházban kezelt Vajda Attila formáján meg sem látszanak a betegség nyomai. Márciusban már meleg vizes edzőtáborba vonul, hogy válogatott csapattársaival felkészüljön a 2015-ös idényre.

2014-05-09

Közeleg a szegedi világkupa, a szezon első erőpróbája, ideje összegeznem a mögöttem hagyott heteket, az ott elvégzett munkát. A Maty-éren tesztem magam, de mit lehet tudni, hazai közönség előtt elkaphat a harci szellem…