Hajóbérlés főoldalEgyedi ajánlataink iránt, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségek egyikén:
Címünk: Kajak.hu Kft. 1131 Budapest, Római Part 35-36
Telefon 36 (70) 330-8666 ; 36 (70)7733096
E-mail: info@kajak.hu
Nyitvatartás: 8:30-17:30 (hétfőtől-péntekig)

Hajóbérlés főoldalra

Gyűjtenél még új kajakra? Nem vagy benne biztos, hogy jó-e a ?kiszemelt?? Egyszerűen csak kipróbálnád a csúcs-szuper minőséget? A Kajak.hu újabb fantasztikus lehetőséggel állt elő, amelynek köszönhetően könnyedén megoldhatod kajak igényedet a legközelebbi szezonra!


A 2011-es idényre a Kajak.hu a nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőséget biztosít hajóbérlésre. Új szolgáltatásaink között szerepel a túra hajó bérlés, verseny hajó bérlés és sárkány hajó bérlés is.


Hajóbérlésedet igény szerint alakítjuk. Többek között elszállítjuk a kért helyszínre a kiválasztott hajót, a bérlet időtartalma 2 órától akár egész szezonra is kiterjedhet és nem utolsó sorban utazási csekkel is tudsz fizetni.


Az első tíz, minimum egy hónapos bérletre jelentkező között kiválasztunk egy szerencsést, akinek 1 hónapos dietetikai tanácsadással kedveskedünk, s ezen időszak alatt ingyenesen biztosítunk számodra a tanácsadás mellett egy Garmin sport GPS-t tesztelésre és Tanita testtömeg-analízáló használatát üzletünkben.


Legjobb lehetőség, hogy bármit kipróbálhass. Teszteld, mielőtt megveszed, találd meg a neked valót!Kérünk, ajánlatkéréshez töltsd ki*:

Az űrlap hitelesítéséhez írja be
a képen látható karaktersort a szövegmezőbe.
To validate the form please type the characters
on the image into the input field.
Visual CAPTCHA
*Amennyiben nem sikerült elküldeni az ajánlatkérést, kérjük töltsd le innen és küldd el a info@kajak.hu email címre.