Edzőtáboroztatás Portugáliában

Edzőtábor Portugália

Az elmúlt években számos edzőtáborban megfordultunk, és biztosak vagyunk abban, hogy Portugália bármelyik európai központ színvonalát tudja hozni - elérhető áron.

Egyedülálló lehetőséget kínálunk egyesületeknek és magánszemélyeknek egyaránt - közel a gyárhoz mindenben segíteni tudunk, amire csak szüksége lehet az edzőtáborral és hajójával kapcsolatban.
Választásunk "Douro" megyére esett, ahol a híres portói bor készül. A régióban tavasszal és ősszel száraz és enyhe az időjárás, a folyó gátakkal szabályozott. A hely egy órányira van Portótól.

Tökéletes hely edzőtábornak, mert:

  • az időjárás száraz és enyhe, szélcsendes
  • több, mint 80 km-nyi folyószakaszon lehet evezni, és van kimért 1000 méteres pálya is
Mindezek mellé olyan szállást kerestünk, ami minden igényt kielégít - hosszas kutatás után találtunk rá az "Estalagem Porto Antigo" nevű hotelre, amely közvetlenül a folyóparton helyezkedik el, a konditermét kifejezetten a kajak-kenu versenyzők igényeinek figyelembe vételével rendezték be.
Végül, de nem utolsósorban a hely nagy előnye az, hogy mivel közel van a gyárhoz, könnyedén tudunk hajót biztosítani minden versenyzőnek.

Ár: 50 Euro/fő/éjszaka
100-nál több vendégéjszaka esetén (pl. 5 fő 20 napra), a kedvezményes ár: 47,50 Euro/fő/éjszaka
Az ár tartalmazza a reggelit, az ebédet, a vacsorát, a konditerem használatot, a reptéri transzfert és a Nelo hajók kölcsönzését és kétágyas szobákra vonatkoznak.