Üzletszabályzat

Az eladó minden termék esetében a Kajak.hu Kft.

Adatai:

Cím:1031 Budapest, Római part 35-36.
Adószám:12996052-2-41
Cégjegyzékszám:01-09-713807
Telefon:+3670/330-8666
E-mail:info@kajak.hu

Szerződés tárgya

A szerződés tárgyát a Kajak.hu Kft. internetes áruházában található valamennyi termék képezi. A termékek tulajdonságait, jellemzőit a termékekhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Az ár minden esetben Magyar Forintban értendő. Az ár házhozszállítási díjat nem tartalmaz! A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Fizetési feltételek

  • 1. Boltunkban személyesen a 1031 Budapest, Római part 35-36. szám alatt.
  • 2. Magyarország területén belül a futárszolgálatnak készpénzben. (Utánvétel)
  • 3. A megrendelés visszaigazolását követően, Proforma számla ellenében, 8 naptári napon belül banki átutalással.

Lehetőséget biztosítunk a készpénzkímélő, banki előre utalásos fizetésre. Ez esetben a megrendelés tételes visszaigazolásakor az átutaláshoz szükséges Proforma számlát pdf. formátumban regisztrált e-mail címére megküldjük. A pénzügyi teljesítést követően az áru kiszállítását azonnal megkezdjük illetve személyes átvétel esetén az áru átvételi értesítőt írásban megküldjük. Fontos, hogy a banki tranzakció tényleges megtörténtét követően van lehetőségünk a kézbesítés megkezdésére, az átutalás, mint tranzakció elindításáról küldött banki "igazolásokat" nem áll módunkban elfogadni. Fentiekből adódóan -banktól függően- az átutalásos fizetési mód választása a megrendelés teljesítésének határidejét akár 3-4 munkanappal is lassíthatja!

Szállítási feltételek

1. Házhozszállítás

Cégünk a megrendelt terméket/termékeket a Sprinter futárcég bevonásával szállítja házhoz. Minden csomag küldeményben ÁFÁ-s számlát küldünk, amely a szállítási költséget is tartalmazza. A futárcég szállítási és készpénzkezelési díjai (utánvételi díj) honlapunkon minden esetben részletesen olvashatók.

2. Személyes átvétel

Boltunkban; ebben az esetben megrendelésének visszaigazolásául írásban Áru átvételi értesítőt küldünk. Cím: 1031 Budapest, Római part 35-36.

Fontos!

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Termék cseréje, pénz visszafizetése

A Kajak.hu Kft. minden a webáruházban vásárolt termékére cserelehetőséget biztosít.
Amennyiben a termék cseréje, illetve a vételár visszafizetésére kerül sor, azt feltétlenül jelezzük e-mailben, és tájékoztatjuk a kapcsolatos teendőkről, információkról. A vásárlás során előforduló hibák, félreértések reklamációhoz vezethetnek. Az üzletszabályzatban leírtaknak megfelelően járunk el minden reklamáció kezelése esetén. Minden beérkezett véleményre reagálunk és minden általunk, illetve szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal - vásárlóink érdekeit szem előtt tartva - járunk el.

Vásárlástól való elállás

Abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.
Elállás esetén a vevő köteles a terméket az átvételtől számított 8 napon belül visszajuttatni az eladó címére. Visszaküldésnél kérjük a számlát és az eredeti csomagolást. Az árut becseréljük, vagy visszautaljuk az árát. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Adat védelem

A Kajak.hu Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt (Pl. Futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.